16 jul 2012

Torneig de la Festa del Panellet 2012

 Enguany els suavos vam encetar amb la mateixa il·lusió que tots els anys la nostra participació al Torneig de la Festa del Panellet. Tenim un planter rejovenit però amb les mateixes ganes de fer un paper digne dins del torneig de les filaes. Fruit de la necessitat d'acoblament dels nostres jugadors, la primera pedra de toc va ser insalvable per nosaltres. Els estudiants que al remat serien els campions ens van ser un 7-1 impossible de remuntar. Lluny de baixar els braços, els nosatres jugadors els van posar els nervis al cos aconseguint el 7-5 final.
Ja amb la maquinària a punt, el següent partit  ens enfrontava als moros vells. El resultat de 2-1 deixa ben a les clares com va ser el partit de disputat i a la fi, els nostres aconseguiren una victòria merescuda.
Ja després de la paella, calia esperar als creuaments de la vesprada per veure si passàvem a la segona fase. La sort no va estar del nostre costat però cal estar orgullosos de com els nostres xiquets ens han representat en el torneig fester.

No hay comentarios: